<
НОВИНИ ДНЯ: У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька всі новини дня
Політика
Росія
22.12.2023 428

"Яйця Байдена": Росія через кризу виробництва хоче закуповувати їжу у США та Євросоюзу

Росія хоче закупити курчат та яйця у Сполучених Штатів та Євросоюзу, оскільки сама не взмозі себе забезпечити.

c1296d74ca58e28a6444d708add63fcc_22.12.23

Росія хоче закуповувати у Європейського союзу та Сполучених Штатів курчат та яйця через кризу власного виробництва. Пише ТСН. 

Зокрема дозвіл на закупівлю курчат та яєць отримало челябінське підприємство ТОВ "Ломанн Брідерс Рус", повідомляє пресслужба регіонального управління Россільгоспнагляду.

"У грудні 2023 року управління Россільгоспнагляду по Челябінській та Курганській областях провело комісійне обстеження ТОВ "Ломанн Брідерс Рус" на право імпорту добових курчат та інкубаційного яйця зі США, Євросоюзу, Бразилії. Підприємство відповідає встановленим вимогам та рекомендоване для імпорту", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у повідомленні вказується, що про надходження кожної партії яєць та курчат підприємство зобов'язане повідомити органи санітарно-ветеринарного контролю.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Яйця Байдена": Росія через кризу виробництва хоче закуповувати їжу у США та Євросоюзу 5.00 5 2
Політика / Росія
22.12.2023 428
Еще материалы раздела «Росія»