<
НОВИНИ ДНЯ: 8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Чи будуть війська НАТО в Україні: хто із союзників "за", а хто – "проти" і що про це кажуть у Зеленського  Нардеп жорстко "пройшовся" по роботі ТЦК: забирають хворих і працівників оборонних підприємств  Мобілізація по-новому: експерт назвав ймовірну кількість чоловіків, яких призовуть  Синоптики попереджають про заморозки  Газові війни. Як РФ виманила в України кораблі, літаки та ракети і звідки космічні "борги"  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військовихвсі новини дня
Політика
Світ
22.12.2023 333

Підступний план Путіна: експерт розповів, на що робить ставку Кремль

Супротивник не розраховує влаштувати в нашій країні народний протест, вважає аналітик.

005c5b4c57cf90c3f838bdc9e48a9c97_22.12.23

Влада Росії сподівається на те, що зможе організувати в Україні заколот, але мова не йде про народне повстання, — це не “Майдан-3”. Противник називає “денацифікацією” зміну влади в нашій країні силовим шляхом, і хоче встановити маріонетковий режим, і цей план в березні минулого року провалився. Пише ТСН. 

Про це розповів військовий експерт, співдиректор програм зовнішньої політики, координатор міжнародних проєктів Центру Разумкова Олексій Мельник в інтерв'ю виданню Obozrevatel.

“...Поки в Росії сподіваються на те, що вдасться підбурювати якісь внутрішні об'єктивні чи суб'єктивні протестні настрої і тим самим організувати заколот. Я не поділяю того визначення, про яке сказав президент (Володимир Зеленський, — Ред.) щодо “Майдану-3”, хоча, можливо, це якась кодова назва. Це не “Майдан”, не народний протест, а саме спроба заколоту”, — сказав співрозмовник.

На його думку, можливості ворожих спецслужб не безмежні, тому РФ як і раніше буде робити ставку на фізичну окупацію столиці України Києва. “На сьогодні така загроза мінімальна, але ризики дуже високі”, — попередив Мельник.

Оценка материала:

5.00 / 2
Підступний план Путіна: експерт розповів, на що робить ставку Кремль 5.00 5 2
Політика / Світ
22.12.2023 333
Еще материалы раздела «Світ»