<
НОВИНИ ДНЯ: Укргідрометцентр дав прогноз погоди на 2 червня: де пройдуть дощі  Не тільки Трамп. Шість президентів, яких засудили чи ув'язнили протягом десятиліття  Парламентський комітет підтримав підвищення акцизів на пальне: як зростуть ціни на АЗС  В Україні у неділю прогнозують дощі та грози, вдень до +32°  Правила військового обліку для 25-річних: що потрібно зробити і чи мають право вручити повістку  Мобілізація в Україні: Зеленський заявив про суттєві зрушення  Винищувачі F-16 скоро доправлять в Україну, - прем'єр Даніївсі новини дня
Політика
Україна
22.12.2023 318

Данілов повідомив про спільне виробництво зброї Україною з країнами НАТО

Українські розробки дивують партнерів держави, зазначив посадовець.

19269c6efb6f51eaaa9c5c6abfdf35de_22.12.23

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що спільне виробництво зброї Україною з країнами НАТО вже відбувається. Пише ТСН. 

Про це Данілов сказав у ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Спільне виробництво зброї з країнами НАТО вже відбувається. Інша справа, що нам треба якомога більше збільшити виробництво, але це технічні процеси, які відпрацьовують відповідні інституції, відпрацьовують відповідні люди", – розповів секретар РНБО.

Він додав, що українські розробки на сьогодні відповідають стандартам Альянсу.

"Ті розробки, які є у нашій країні, дивують наших партнерів, і дивують їх неодноразово. І зараз є вироби, які є на самому високому рівні, що стосується світової військової індустрії", – повідомив посадовець.

До слова, під час візиту української делегації на чолі з президентом Володимиром Зеленським до Вашингтона у грудні Україна та США підписали декларацію про наміри щодо спільного виробництва зброї та обміну технічними даними. Зокрема, йдеться про виготовлення гібридних систем ППО.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов повідомив про спільне виробництво зброї Україною з країнами НАТО 5.00 5 1
Політика / Україна
22.12.2023 318
Еще материалы раздела «Україна»