<
НОВИНИ ДНЯ: Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травнявсі новини дня
Політика
Україна
22.12.2023 627

Очільник СБУ пообіцяв росіянам "сюрпризи": "бавовна" горітиме далі

Україна хоче наблизити війну якомога ближче до Кремля.

26815e6ac9521f1728f5639819ab01c0_22.12.23

Українські спецслужби "готують сюрпризи" для російських загарбників. Наступного року у планах - посилення розвідувальних операцій та здійснення диверсійних ударів як по об'єктах ворогу у тимчасово окупованих регіонах, так і на території самої Росії. Пише ТСН. 

Про це заявив очільник Служби безпеки України Василь Малюк, повідомляє видання Politico.

"Ми не можемо розголошувати наші плани. Вони повинні залишатися шоком для ворога. Готуємо сюрпризи. Окупанти повинні розуміти, що сховатися не вийде. Ми всюди знайдемо ворога", - наголосив Малюк.

Він наголошує, що таким чином Україна хоче наблизити війну якомога ближче до Кремля. Голова СБУ ухилився від конкретики щодо цілей. Втім, натякнув, що йдеться про цілі матеріально-технічного забезпечення та військові засоби на тимчасово окупованих територіях.

"Ми завжди шукаємо нові рішення. Значить, "бавовна" горітиме далі", - висловився Малюк.

Оскільки бойові дії на лінії фронту останнім часом просуваються не так швидко, то дії української Служби безпеки не тільки підвищують моральний дух українців, але й завдають шкоди бойовим можливостям Росії.

"СБУ завдає прицільних точкових ударів. Встромляємо ворогу голкою прямо в серце. Кожна наша спецоперація має певну мету і дає свій результат. Все це в комплексі ускладнює можливості Російської Федерації для ведення війни та наближає нашу перемогу", - наголосив Малюк.

За його словами, зокрема, увагу приділятимуть анексованому Криму і Чорному морю.

Нагадаємо, що морські надводні дрони SeaBaby успішно атакували Кримський міст, а також російський десантний корабель "Оленегорський горняк" і танкер "SIG".

Оценка материала:

5.00 / 2
Очільник СБУ пообіцяв росіянам "сюрпризи": "бавовна" горітиме далі 5.00 5 2
Політика / Україна
22.12.2023 627
Еще материалы раздела «Україна»