<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.12.2023 399

"Ця істота завжди прагнула багато крові": провидиця з Прикарпаття передбачила, коли настане смерть Путіна

Софія Семʼянишин вважає, що якщо Путін ще живий, то це ненадовго.

2e969ca704c2bfb671a5fca7889c33ee_23.12.23

Провидиця з Прикарпаття Софія Семʼянишин розповіла, коли закінчиться час для російського диктатора Володимира Путіна.

Про це провидиця сказала в інтерв'ю журналістці ТСН. Тиждень Оксані Радіоновій.

"Це чистий представник сил зла на планеті, і душа його чи сутність була проявлена вже у фізичному світі яко Ірод, який у самому зародку хотів задушити християнство... Також він втілювався в Калігулу, це страшний був тиран... Тобто ця людина завжди прагнула багато крові. Ось такими енергіями працює і живе ця істота", – каже провидиця.

Водночас майстриня родових практик вважає, що якщо Путін взагалі ще живий, то це ненадовго.

"Це вже його кінець. Я більше скажу... у 99-му році був проведений спеціальний ритуал на його удачу. Він такими речами давно цікавився, бо люди, які при владі, прагнуть абсолютної влади, і вони хочуть якимось чином собі допомогти, в духовному світі отримати підтримку вищих сил... Цей ритуал був на певний термін, цей термін дії вже закінчився", – підсумувала Софія Семʼянишин.

Нагадаємо, Софія Семʼянишин також передбачила несподівану перемогу України. Вона зазначила, що, можливо, в самій Росії щось трапиться таке, що кардинально вплине на закінчення війни.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Ця істота завжди прагнула багато крові": провидиця з Прикарпаття передбачила, коли настане смерть Путіна 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
23.12.2023 399
Еще материалы раздела «Суспільство»