<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.12.2023 467

Якою буде Україна 2050 року: провидиця зробила несподіваний прогноз

До середини ХХІ століття наша держава стане надзвичайно могутньою і потужною.

f7c1495cb83bbe0317850713e3001923_23.12.23

Провидиця з Прикарпаття Софія Семʼянишин прогнозує, що до 2050 року Україна буде однією з найрозвинутіших країн Європи і навіть світу.

Про це вона говорила в інтерв'ю журналістці ТСН. Тиждень Оксані Радіоновій.

За її словами, Україна до середини ХХІ століття стане надзвичайно могутньою і потужною країною, і за своїм розвитком не поступатиметься жодній країні Європи та світу.

“У нас буде зовсім не аграрна країна – наші міста будуть займатися високими технологіями. І науковий потенціал, і культурний - він у нас завжди був, є і завжди буде. Це криниця, яка ніколи не висохне”, - запевняє провидиця.

Софія Сем’янишин наголосила, що в Україні надзвичайно велика концентрація так званих “місць сили”. “Давній Єгипет — ховається”, - зазначила вона.

Нагадаємо, провидиця з Прикарпаття Софія Семʼянишин розповіла також, коли і як закінчиться життя російського диктатора Володимира Путіна.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Оценка материала:

5.00 / 2
Якою буде Україна 2050 року: провидиця зробила несподіваний прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.12.2023 467
Еще материалы раздела «Суспільство»