<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки військовозобов'язаних "невидимі" для держави: нардеп шокував кількістю  Чи чекати на закінчення війни вже незабаром: як змінилася риторика Зеленського за рік  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Де в Україні школи почнуть навчання вже у серпні: названо області  Східний фланг НАТО вимагає негайно готуватись до нападу РФ: ініціатива Естонії набирає обертів  В Україні розширили коло тих, хто може вручати повістки: весь список  Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикинівсі новини дня
Політика
Україна
24.12.2023 367

Коли і як можна досягти перемоги у війні з Росією: командир штурмового батальйону дав відповідь

Командир штурмовиків Володимир Фокін описав стратегію, яка, на його думку, допоможе Україні виграти війну.

8c475e0c47ad91ba72e3a0ec45f73be2_24.12.23

Командир 3-ї штурмової роти 1-го штурмового батальйону 3-ї ОШБр Володимир Фокін розповів, як можна досягти перемоги у війні з Росією. Пише ТСН. 

Свої міркування Фокін висловив в ефірі "1+1" 22 грудня.

"Якщо особисто від себе, то перемога виглядатиме наступним чином. Зараз буде позиційна війна. Наше завдання: дуже гарно до неї підготуватися, перейти до оборони, нищити ворога під час спроб його штурмів, і взяти якісь певний час для підготовки основного удару. І на прикладі Ізраїлю, мине там три-п’ять-десять років і тоді вже ми зможемо дійсно вийти на кордони 91-го року", - пояснив штурмовик.

Нагадаємо, екскомандувач сил НАТО в Європі, генерал армії Америки у відставці Веслі Кларк вважає, що зброя спрямованої енергії (DEW), яка є засекреченою у США, може допомогти Україні швидко здобути перемогу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли і як можна досягти перемоги у війні з Росією: командир штурмового батальйону дав відповідь 5.00 5 2
Політика / Україна
24.12.2023 367
Еще материалы раздела «Україна»