<
НОВИНИ ДНЯ: "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаноговсі новини дня
Політика
Україна
24.12.2023 842

Залужний привітав із Різдвом усіх воїнів

Головком ЗСУ закликав у ці різдвяні дні вшанувати тих, хто віддав своє життя за нашу країну, правду і свободу.

fd9cdda40673a5f63ac9ec8e8b388752_24.12.23

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний у неділю, 24 грудня, опублікував різдвяне привітання. Пише ТСН. 

Його звернення до побратимів та посестер опубліковано в Telegram-каналі.

“Вітаю вас зі світлим Святом Різдва Христового! Усіх солдатів, матросів, сержантів і офіцерів, усіх воїнів, які зі зброєю в руках б'ються за те, щоб світ не поглинув морок”, - написав він.

Залужний закликав у ці різдвяні дні вшанувати тих, хто віддав своє життя за нашу країну, правду і свободу.

“Різдво - це велике свято надії та віри. Віри у перемогу світла над темрявою. Добра над злом. Я дякую кожному захиснику, кожній захисниці, хто бореться й наближає нашу Перемогу!Христос народився! Славімо Його!” - завершив привітання головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський у привітанні українців з Різдвом наголосив, що цього року головним різдвяним бажанням буде якнайшвидше повернення з перемогою тих, хто сьогодні захищає Україну.

Оценка материала:

5.00 / 3
Залужний привітав із Різдвом усіх воїнів 5.00 5 3
Політика / Україна
24.12.2023 842
Еще материалы раздела «Україна»