<
НОВИНИ ДНЯ: На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Політика
Україна
25.12.2023 1648

У Буданова підтвердили, що Путін хоче "закінчити війну", але на умовах Росії

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов підтвердив, що Росія хоче якнайшвидше закінчити війну проти України, але на своїх умовах.

Про це він розповів в ефірі національного телемарафону, передає Liga.net.

Юсов наголосив, що за міжнародним правом Росія є злочинною державою і має понести покарання.

"Звичайно, вони хотіли б якнайшвидше закінчити вторгнення. Інша річ – на яких умовах. Україна, звісно, зацікавлена в тому, щоб закінчилася ця геноцидна війна, але з відновленням нашої територіальної цілісності та покаранням злочинців", – сказав він.

Юсов також зазначив, що матеріали у західних виданнях говорять про те, що там не забувають про Україну.

"Потрібен моніторинг, аналіз та роз'яснення можливих намірів, які стоять за цими публікаціями. Ми бачимо зараз цілу низку присвячених Україні матеріалів на перших сторінках провідних видань. Це часто дискусійні матеріали, і ми повинні доносити нашу позицію", – резюмував розвідник.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Буданова підтвердили, що Путін хоче "закінчити війну", але на умовах Росії 5.00 5 3
Політика / Україна
25.12.2023 1648
Еще материалы раздела «Україна»