<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Світ
26.12.2023 392

Генерал Маломуж оцінив ймовірність нападу РФ на НАТО: "Путін - на межі великого провалу"

На думку Маломужа, початок війни з країнами НАТО пришвидшить кінець РФ та самого Путіна.

36ade1b632562da1a7ece9b30593a3ae_26.12.23

Генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010) Микола Маломуж вважає, що Росія не нападе на країни НАТО, бо Путін "загруз в Україні". Пише ТСН. 

Про це Маломуж сказав в етері телеканалу "Еспресо".

"Ніяких нападів на країни НАТО, ЄС з боку РФ не буде. Тому що Путін загруз в Україні. Він тут має величезні втрати та перебуває на межі великого провалу. Думаю, у 2024 році Україна разом зі своїми партнерами створять відповідні умови для звільнення наших територій" - зазначив він.

На його думку, початок війни з країнами НАТО пришвидшить кінець РФ та самого Путіна.

"Путін про це знає, тому таких кроків він не зробить. Це надзвичайно складно та небезпечно для нього, бо включається весь механізм країн НАТО, а це на порядок вище в економічному, технологічному і військовому форматі", - зауважив Маломуж.

Нагадаємо, німецьуке видання Bild, посилаючись на західні розвідки, коли Росія може атакувати країни Європи.

Оценка материала:

5.00 / 2
Генерал Маломуж оцінив ймовірність нападу РФ на НАТО: "Путін - на межі великого провалу" 5.00 5 2
Політика / Світ
26.12.2023 392
Еще материалы раздела «Світ»