<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
26.12.2023 1232

У ЗСУ повідомили, чим знищили великий російський десантний корабель "Новочеркаськ"

У порту лунали потужні вибухи.

2e63ca2e8b012ab321af4d558531d77d_26.12.23

Великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ" в районі тимчасово анексованої Феодосії (Крим) був атакований крилатими ракетами. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ.

"Близько 2:30 26 грудня тактична авіація Повітряних сил атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ" в районі Феодосії. Результат - "на ліцо", - йдеться в повідомленні Повітряних сил.

Знищення корабля "Новочеркаськ"

Вночі проти 26 грудня у порту окупованої Феодосії (Крим) пролунав потужний вибух. Після цього виникла пожежа. Місцеві жителі повідомляли, чули кілька вибухів у районі порту, після чого в небі з'явилися сліди диму.

Українські Повітряні сили повідомили, що в Криму було знищено великий десантний корабель "Новочеркаськ". Опозиційні кримські ЗМІ повідомляють, що було знищено судно, яке привезло до окупованого півострова боєприпаси з Ірану.

Оценка материала:

5.00 / 3
У ЗСУ повідомили, чим знищили великий російський десантний корабель "Новочеркаськ" 5.00 5 3
Політика / Україна
26.12.2023 1232
Еще материалы раздела «Україна»