<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 17 червня - помірні дощі, місцями з грозами, вдень до +29°  Шольц: миру не можна досягнути без Росії, але саме вона продовжує війну  "Лялька Путіна". Дуда жорстко пройшовсь по Лукашенку на саміті миру  "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛК  Дощі підуть? Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росієювсі новини дня
Політика
Україна
26.12.2023 307

"Спланована операція": Ігнат прокоментував удар по кораблю "Новочеркаськ"

У Криму було знищено великий десантний корабель "Новочеркаськ".

357ca5f11c1cb8e2ded190410ed257c2_26.12.23

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат розповів, що великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ "Новочеркаськ" був знищений у Криму внаслідок удару пілотів тактичної авіації ПС. Пише ТСН. 

Про це він сказав в ефірі телемарафону.

"Спланована операція і Збройними силами, і іншими силовими структурами", - зазначив він.

Ігнат також додав, що на "Новочеркаську", ймовірно був потужний боєкомплект.

"Який саме він був – може оголосять пізніше. Але робота зроблена колосальна. Великий десантний корабель поповнив той флот, який очолив зараз крейсер "Москва", - резюмував речник Повітряних сил.

Нагадаємо, у ніч проти 26 грудня ЗСУ атакували великий десантний корабель ЧФ "Новочеркаськ" у Феодосії. ТСН.ua зібрав все, що відомо про нічну "бавовну" у Криму (фото, відео).

Оценка материала:

5.00 / 2
"Спланована операція": Ігнат прокоментував удар по кораблю "Новочеркаськ" 5.00 5 2
Політика / Україна
26.12.2023 307
Еще материалы раздела «Україна»