НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
27.12.2023 1105

"Це – не моя компетенція": Залужний пояснив, хто має займатися питаннями відстрочки

Валерій Залужний зазначив, що йому потрібні люди, боєприпаси та зброя, щоб продовжувати ведення бойових дій.

5e6282d5f48c1418e7008d4c0a12eab5_27.12.23

Питаннями відстрочки від мобілізації мають займатися органи виконавчої влади, які визначитимуть, кого призивати або не призивати. Пише ТСН. 

Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в ефірі 1+1 26 грудня.

"Збройним силам України, мені особисто головне, щоб прийшли люди до війська і могли виконувати поставлене завдання... Тому на сьогоднішній день я вважаю, що питання відстрочки – не моя компетенція. Це компетенція органів виконавчої влади, яка може це визначити", – підкреслив він.

Залужний додав, що йому потрібні люди, боєприпаси та зброя, щоб продовжувати ведення бойових дій.

"Кого буде призивати держава – не моя компетенція. Мені потрібні люди, боєприпаси та зброя, щоб продовжувати ведення бойових дій", – резюмував головнокомандувач ЗСУ.

Валерій Залужний зазначив, що військове командування виконує функції захисту держави, відповідно, формує свої запити на боєприпаси, зброю та людський ресурс.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це – не моя компетенція": Залужний пояснив, хто має займатися питаннями відстрочки 5.00 5 2
Політика / Україна
27.12.2023 1105
Еще материалы раздела «Україна»