<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та грози: де в Україні 25 червня погіршиться погода  "Живуть краще, ніж вдома": Золкін про проблему, яку створила Україна комфортними умовами для полонених окупантів  Хто з чоловіків втратив право на відстрочку за новими правилами: повний список  Ситуація на фронті залишатиметься складною ще щонайменше місяць, - Буданов  Погода в Україні: прогноз на тиждень, 25-30 червня  Путін випрошував зброю під час візиту до КНДР: експерт оцінив, як це вплине на перебіг війни  В Україні 24 червня очікуються дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
27.12.2023 333

Данілов про переговорити з РФ: умови Москви прості - наша капітуляція

Російська Федерація не готова до справжніх перемовин про припинення війни на території України. Єдиний варіант, який наразі задовольнить Кремль - капітуляція України.

Про це розповів секретар Ради безпеки та оборони України Олексій Данілов, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Голос Америки.

"Ні до яких перемовин Путін (російський диктатор Володимир Путін, - ред.) не готовий. Путін чи його оточення роблять ці заяви, щоб знизити підтримку нашої країни. Вони запускають ці фейки, що нібито готові до перемовин". - заявив Данілов.

Він зауважив, що позиція України є незмінною, а саме - це 10 пунктів "формули миру" президента Володимира Зеленського.

"Перемовини, які пропонує Російська Федерація, доволі прості, – це наша капітуляція. Ми не можемо собі дозволити капітулювати перед країною, яка ще 24 лютого почала нас нищити. І ми й далі будемо іти до перемоги", - наголосив він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Данілов про переговорити з РФ: умови Москви прості - наша капітуляція 5.00 5 2
Політика / Україна
27.12.2023 333
Еще материалы раздела «Україна»