<
НОВИНИ ДНЯ: Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринкувсі новини дня
Політика
Україна
28.12.2023 640

Генерал Тарнавський відверто пояснив, чому Україні необхідна мобілізація

Хоча через брак ресурсів існує потреба у ротації військ, моральний дух більшості українських військових залишається стійким.

2ee0bc3258830735161769cdd65e43f8_28.12.23

Командувач ОСУВ  "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський зазначив, що на фронті завжди відчувається нестача і людських, і технічних ресурсів. На його думку, для перемоги в цій війні Україні потрібні додаткові сили та засоби, адже військові втомлюються та потребують ротації. Пише ТСН. 

Про це він сказав в інтерв'ю ВВС.

"Завжди є брак ресурсу – як людського, так і технічного. Це у всіх військових частинах і угрупованнях. І скільки б ресурсів не було – цього все одно мало. Те, що для перемоги в цій війні нам реально потрібні додаткові сили та засоби – ми всі це прекрасно розуміємо. Тому що ті люди, які сьогодні виконують завдання, вони мають таке поняття, як втома. Тому їх потрібно підмінити, замінити. Як в спортивних матчах, у футболі ця зміна проходить – точно так само і тут", - сказав генерал.

Тарнавський каже, що нестача ресурсу для заміни може спричинити виснаження для особового складу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Генерал Тарнавський відверто пояснив, чому Україні необхідна мобілізація 5.00 5 2
Політика / Україна
28.12.2023 640
Еще материалы раздела «Україна»