<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю  В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.12.2023 287

Пряна шинка в апельсиново-медовій глазурі: дуже простий рецепт для святкового меню

Після того, як ви спробуєте цю ніжну гостру шинку в апельсиново-медовій глазурі, вона стане вашою улюбленою стравою на святах і вечірках.

970c80f2eef794dd842f1af736a8d7e7_29.12.23

Пряна шинка в апельсиново-медовій глазурі: дуже простий рецепт для святкового меню. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Часник - 4 зубки

Мед - 0,5 скл.

коричневий цукор - 0,25 скл.

гірчиця зернами - 0,5 скл.

цедра апельсина - 1 шт.

пластівці червоного перцю - 1 ч. л.

чорний перець - 1 ч. л.

шинка без кісток - 4 кг

гвоздика

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів.
  2. В середній мисці змішайте часник із медом, коричневим цукром, гірчицею, апельсиновою цедрою, пластівцями червоного перцю і чорним перцем.
  3. Шинку зверху неглибоко надріжте у формі ромбів гострим ножем. Встроміть у неї гвоздику.
  4. Викладіть шинку на підготовлене деко і полийте глазур'ю. Запікайте, поливаючи шинку першу годину глазур'ю кожні 15 хвилин. Далі поливати можна за потреби. Запікати шинку потрібно до повної готовності, приблизно годину на кожен кілограм м'яса.
  5. Подавайте шинку нарізаною скибочками теплою або холодною.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пряна шинка в апельсиново-медовій глазурі: дуже простий рецепт для святкового меню 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.12.2023 287
Еще материалы раздела «Суспільство»