НОВИНИ ДНЯ: Чому Зеленський бачить у Трампі шанс на завершення війни: The Telegraph дізнався деталі  "Довгі Нептуни" та 30 тисяч дальнобійних дронів: Зеленський розповів про українську зброю  Похолодання в Україні: синоптик розказав, де температура впаде до "мінусів"  У четвер Україні прогнозують погіршення погоди: дощ, сніг та ожеледицю  В Україні 20 листопада буде вітряно, на заході - похолодання та дощ із мокрим снігом  Потепління до +14, але ненадовго: синоптикиня озвучила прогноз погоди в Україні на 19 листопада  Зима близько: де в Україні чекати на сніг в понеділоквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.12.2023 352

Пряна шинка в апельсиново-медовій глазурі: дуже простий рецепт для святкового меню

Після того, як ви спробуєте цю ніжну гостру шинку в апельсиново-медовій глазурі, вона стане вашою улюбленою стравою на святах і вечірках.

970c80f2eef794dd842f1af736a8d7e7_29.12.23

Пряна шинка в апельсиново-медовій глазурі: дуже простий рецепт для святкового меню. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Часник - 4 зубки

Мед - 0,5 скл.

коричневий цукор - 0,25 скл.

гірчиця зернами - 0,5 скл.

цедра апельсина - 1 шт.

пластівці червоного перцю - 1 ч. л.

чорний перець - 1 ч. л.

шинка без кісток - 4 кг

гвоздика

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів.
  2. В середній мисці змішайте часник із медом, коричневим цукром, гірчицею, апельсиновою цедрою, пластівцями червоного перцю і чорним перцем.
  3. Шинку зверху неглибоко надріжте у формі ромбів гострим ножем. Встроміть у неї гвоздику.
  4. Викладіть шинку на підготовлене деко і полийте глазур'ю. Запікайте, поливаючи шинку першу годину глазур'ю кожні 15 хвилин. Далі поливати можна за потреби. Запікати шинку потрібно до повної готовності, приблизно годину на кожен кілограм м'яса.
  5. Подавайте шинку нарізаною скибочками теплою або холодною.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пряна шинка в апельсиново-медовій глазурі: дуже простий рецепт для святкового меню 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.12.2023 352
Еще материалы раздела «Суспільство»