НОВИНИ ДНЯ: До України повертається тепло, але пощастить не всім: погода вихідними, 5-6 жовтня  "Український легіон" у Польщі розпочав набір новобранців: скільки заявок надійшло  Саудівська Аравія може підірвати російську економіку збільшенням видобутку нафти, - Politico  Україну накриє циклон: як і де сильно погіршиться погода  Населення не розуміє, чому по них б’є РФ. Що відбувається у Курській області  Лукашенка звинуватили в злочинах проти людяності: що чекає на білоруського диктатора  Фінансова підтримка республіканців Маском була масштабнішою і почалася раніше, - WSJвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.12.2023 529

Чим замінити оселедець у "Шубі": найкращі альтернативи для вашого новорічного столу

Салат "Оселедець під шубою" асоціюється з новорічно-різдвяним періодом. Однак не всім подобається смак самого оселедцю. В такому разі можете поекспериментувати і замінити цей продукт.

a0cce8a7ce2479ddafd5e1486163550a_30.12.23

Оселедець у популярному новорічному салаті можна без проблем замінити іншою рибою, наприклад, горбушею. Пише ТСН. 

Також фахівці стверджують, що цілком смачною є і м'ясна альтернатива. Тому можете нарізати до салату варене філе курки чи індички. Якщо під час варіння м'ясо вийде сухуватим, проблему може виправити майонез.

Можна приготувати вегетаріанський варіант "Оселедця під шубою", якщо замінити рибу бобами едамаме або авокадо. Однак, щоб заповнити нестачу солі, доведеться додавати мариновані гриби чи солоні огірки. А для морського акценту використовуйте водорослі норі.

Головним в "Оселедці під шубою" є його рибний смак. Тому, якщо у вас немає можливості використати оселедець, його спокійно замінить консервований тунець чи слабосолений лосось.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чим замінити оселедець у "Шубі": найкращі альтернативи для вашого новорічного столу 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.12.2023 529
Еще материалы раздела «Суспільство»