<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
29.12.2023 284

Як має змінитися Росія, щоб не становити небезпеки: Черник назвав п’ять чинників

Поки одні обговорюють, що запропонувати Кремлю, щоб він пішов на поступки в Україні, інші стверджують, що жодні поступки не зупинять апетити агресивної політики, на яку перетворився режим Путіна.

762e8878b4c24b39d78ef67fa37c49db_29.12.23

Якщо навіть Україна відвоює кордони 1991 року, Росія не припинить тероризувати українців, допоки в країні-агресорці не зміняться п'ять чинників. Пише ТСН. 

Детальніше про них в інтерв’ю “24 Каналу” розповів військовий експерт Петро Черник.

Про які 5 фокусів мовиться

Україна воює з Росією від 1169 року, коли князь Юрій Долгорукий перший раз зруйнував Київ. Потім московський улус став частиною татаро-монгольської орди, саме звідти росіяни й виросли.

“Корінь угро-фінських племен із татаро-монголами та нашими князями-ізгоями, які принесли частину нашої культури – це справжня історія росіян”, – наголосив військовий експерт.

В Росії мають змінитися 5 фокусів,і тоді вона не становитиме загрози для України:

  • забрати ядерну зброю – стратегічну й тактичну;
  • відрізати від безоплатних сибірських ресурсів – нафти, газу, лісу, діамантів, золота тощо;
  • територія має стиснутися до розмірів 1471 року – це останні карти, зафіксовані без приєднання Новгорода;
  • щонайменше 60 років, тобто три повні покоління, росіяни мають проходити санацію – ідеологічне очищення від величі;
  • територія країни-агресорки повинна фрагментуватися на 15 і більше держав.

Україна повноцінно вступить до НАТО. Опісля на нашій території з'являться військові бази Північноатлантичного альянсу, насамперед потужні авіаційні бригади американської армії.

“Тоді ми видихнемо. Проте якщо цього не стається і ми завтра виходимо на кордони 1991 року, потім виснемо “на ліхтарі”, приїздить Гаррі Каспаров і стає президентом або допускають Навального, то в наступному циклі вони неминуче повернуться до старого”, – зазначив Петро Черник.

На планеті Земля демократична Україна з власною автентичністю, культурою, світовідчуттям і світосприйняттям не поміститься з тиранічною Росією. Це неможливо.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як має змінитися Росія, щоб не становити небезпеки: Черник назвав п’ять чинників 5.00 5 2
Політика / Україна
29.12.2023 284
Еще материалы раздела «Україна»