<
НОВИНИ ДНЯ: Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травнявсі новини дня
Політика
Світ
28.12.2023 702

"Путін у повній люті": як у Кремлі відреагували на знищення корабля "Новочеркаськ"

Від учора по всьому місту йдуть облави на місцевих мешканців.

bde1be06c6c906b3c34fc63c61265a81_29.12.23

Російські оперативники намагаються розслідувати знищення десантного корабля “Новочеркаськ”. Інформацію про це отримали агенти партизанського руху з числа силових структур РФ.

Про це пише “АТЕШ”. Пише ТСН. 

Вночі до Феодосії вирушила велика група оперативників, яка розслідуватиме знищення ВДК “Новочеркаськ” і навчального судна “УТС-150”. Очікується прибуття оперативників ФСБ (слідчо-оперативна група “штабу з антитерору”), контррозвідки, прокуратури, відомчої комісії. Також очікується прибуття начальства різних структур із Москви”, – зазначили партизани.

Там також додали, що від учора по всьому місту йдуть облави на місцевих мешканців – у них відбирають мобільні телефони та проводять обшуки в будинках. Шукають навідників.

“Повідомляється, що Путін у повній люті через знищення БДК “Новочеркаськ”. Видано наказ про покарання сил ППО Криму. Очікується зняття багатьох командирів і відправлення їх на фронт для участі у штурмових групах. Фактично позбуваються їх. Ситуація у росіян складається така: окрім навідників серед жителів Феодосії, у окупантів існують проблеми з виявленням крилатих ракет західного виробництва типу “Шторм”. Попри це військові командири, які відповідають за ППО, повідомляють, що у них проблем немає”, – додають агенти.

Цікаво й те, що у росіян немає можливості перехоплювати всі крилаті ракети. Проте слідство торкнеться кожного військового і звинуватить їх у саботажі.

“Наша порада військовослужбовцям ВС РФ, які хочуть уникнути покарання: посилайтеся на несправність обладнання, робіть відповідні позначки в журналах експлуатації. Також звертайтеся до нас по інші поради, які врятують вашу долю”, – акцентували агенти “АТЕШ”.

Нагадаємо, що втрата російськими загарбниками великого десантного корабля (ВДК) "Новочеркаськ" суттєво вплине на спроможність проводити висадження десанту.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін у повній люті": як у Кремлі відреагували на знищення корабля "Новочеркаськ" 5.00 5 2
Політика / Світ
28.12.2023 702
Еще материалы раздела «Світ»