НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.12.2023 519

Погода в Україні на 29 грудня 2023. Синоптикиня розповіла, коли прийде похолодання

29 грудня в Україні очікується безопадна погода, і лише слабкий атмосферний фронт може спричинити невеликі дощі чи мокрий сніг на території Полтавщини, Харківщини та Луганщини.

Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, що 29 грудня вітер залишатиметься поривчастим, його напрямок буде південно-західний. Температура повітря вночі залишатиметься високою, на рівні +2 до +5 градусів, за винятком східних областей, де вона може опуститися до -1 до -3 градусів. Пише nv.ua.

Протягом 29 грудня очікується тепло від +4 до +9 градусів, а на півдні та місцями на заході температура може піднятися від +8 до +11 градусів.

Погода 29 грудня: Київ

У Києві 29-го грудня ймовірність опадів мала. Вітер буде південно-західний, помірний, іноді різкий. Температура вночі становитиме до +2 градусів, вдень підніметься від +5 до +7 градусів. Найближчі опади, такі як дощ та мокрий сніг, очікується 1 січня. Невелике відчутне похолодання наступить після 4−5 січня, хоча воно буде незначним.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода в Україні на 29 грудня 2023. Синоптикиня розповіла, коли прийде похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
29.12.2023 519
Еще материалы раздела «Суспільство»