<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації  Яким буде останній тиждень червня в Україні: синоптик розповіла  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°  Короткочасні дощі та сильний вітер: в яких регіонах України чекати негоди 25 червня  В Україні 24 червня очікуються дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
30.12.2023 505

У ГУР заявляють, що для росіян погіршилася ситуація в Криму: перекидають свій флот

Розвідка вже декілька місяців фіксує передислокацію ворога.

29f4c6485e662921c3c719bd890b6b5c_30.12.23

У тимчасово анексованому Криму для окупантів не залишилось безпечних місць після спецоперацій українських Сил оборони та розвідки. Загарбники перекидають свій флот. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю "Суспільному" заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

За його словами, вже декілька місяців окупанти займаються передислокацією інфраструктури Чорноморського флоту з Криму до Новоросійська та інших об'єктів.

"Це стосується як перебазування частини суден, так і перенесення штабної інфраструктури. Це власне мовчазне визнання з боку агресора, що ситуація в Криму для них значно погіршилася", - наголосив Юсов.

Нагадаємо, керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила, що після ракетного удару ЗСУ по порту окупованої Феодосії росіяни вирішили передислокувати свої кораблі. Адже загарбники відчувають загрозу.

В ніч проти 26 грудня у Феодосії було знищено великий десантний корабель "Новочеркаськ".  Він був атакований крилатими ракетами. Якими саме - Повітряні сили ЗСУ не уточнили. Експерти вважають, що це могли бути Storm Shadow.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ГУР заявляють, що для росіян погіршилася ситуація в Криму: перекидають свій флот 5.00 5 1
Політика / Україна
30.12.2023 505
Еще материалы раздела «Україна»