<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у США  Уряд вніс зміни до порядку бронювання від мобілізації  Яким буде останній тиждень червня в Україні: синоптик розповіла  Трохи дощів і майже без спеки: тиждень потішить українців гарною погодою  Опади 25 червня ймовірні лише на Лівобережжі, вдень до 27°  Короткочасні дощі та сильний вітер: в яких регіонах України чекати негоди 25 червня  В Україні 24 червня очікуються дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
30.12.2023 407

Зеленський побував у Авдіївці: обговорив ситуацію з командуванням

Президент України Володимир Зеленський 29 грудня відвідав Авдіївку.

ebc39eead810354b697e2d61dc7fb712_30.12.23

Президент Зеленський відвідав позиції 110-ї окремої механізованої бригади на одному з найскладніших напрямків оборони - в Авдіївці. Пише ТСН. 

Відео з фронту глава держави показав у своєму Telegram.

"Авдіївка. Відвідав позиції 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Одна з найскладніших ділянок фронту. Подякував воїнам особисто. Обговорили з командиром оборонну ситуацію, основні потреби", - розповів президент.

Також Володимир Зеленський відзначив найкращих бійців держнагородами, зокрема вручив звання Героя України молодшому сержанту Ігорю Тимощуку.

"Дякую всім, хто на передовій, за службу, за цей рік, який уся країна вистояла завдяки саме таким воїнам. Тим, хто захищає нашу державу попри все. Тим, хто щодня дає бойовий результат", - додав президент.

Нагадаємо, ситуація в Авдіївці залишається дуже складною. Командувач Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Тарнавський раніше розповів, що обстановка в районі населеного пункту на Донеччині постійно змінюється. Окупанти кидають на підкріплення підрозділи "Шторм-Z" та "Шторм-V". Тим часом ЗСУ постійно маневрують.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський побував у Авдіївці: обговорив ситуацію з командуванням 5.00 5 1
Політика / Україна
30.12.2023 407
Еще материалы раздела «Україна»