<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
30.12.2023 8262

Залужний відреагував на скандальну заяву своєї експомічниці: що він сказав

Він зазначив, що від 28 грудня 2023 року у нього немає помічників-консультантів на громадських засадах.

dad5406b20a4a00d02dd233f593e8849_30.12.23

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відреагував на скандальні заяви Алли Мартинюк. За його словами, позаштатні помічники не мали повноважень публічно коментувати будь-які питання від імені головнокомандувача ЗСУ. Пише ТСН. 

Про це він повідомив у своєму Telegram.

“Задля запобігання маніпуляціям у мас-медіа хочу зазначити: позаштатні помічники не мали повноважень публічно коментувати будь-які питання від імені Головнокомандувача Збройних Сил України, а сказане ними є виключно їхньою власною думкою”, — йдеться у повідомленні Залужного.

“Також інформую, що від 28 грудня 2023 року у мене немає помічників-консультантів на громадських засадах”, — додав він.

Нагадаємоскандальну заяву про мобілізацію в Україні зробила Алла Мартинюк — кіноакторка, співачка, помічниця-консультантка головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, військова волонтерка, засновниця фонду “Захист Майбутнього”. За її словами, жінкам не треба панікувати, що їхній син загине на війні, адже “всі ми колись помремо”.

Оценка материала:

5.00 / 5
Залужний відреагував на скандальну заяву своєї експомічниці: що він сказав 5.00 5 5
Політика / Україна
30.12.2023 8262
Еще материалы раздела «Україна»