<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Росія
30.12.2023 663

В російському Бєлгороді "прильоти", є руйнування та загиблі: що відомо

В Бєлгороді Російської Федерації скиглять через "прильоти" по центру міста. Повідомляють про нібито загиблих, а також влучання в житловий сектор.

16_7d9475b16bfcad0de6c1dddabb50e8fa_650x410_30.12.23

Про ситуацію в російському Бєлгороді - пише РБК-Україна.

Під час підготовки матеріалу використовувалися джерела: Telegram-канали губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, Baza, Mash, 7х7.

"За попередньою інформацією, є двоє загиблих дітей і постраждалі. Також є влучання в житловий сектор. Усі подробиці пізніше", - пише Гладков.

Окрім житлового сектора, як пише російський Mash, удар було здійснено в районі торгового центру "Маяк", де "традиційно проводяться новорічні заходи".

Варто додати, що військове керівництво України, або ж інші офіційні особи поки що не коментували дану ситуацію.

В місті лунає повітряна тривога

Гладков закликав цивільних перейти в укриття.

Не лише Бєлгород

Як стверджує губернатор регіону, під удари також потрапило селище Уразове Валуйського міського округу. Нібито, є пряме попадання в будівлю фізкультурно-оздоровчого комплексу, також пошкоджено близько 20 приватних домоволодінь, лінію електропередачі.

Кількість загиблих зростає

Як пише Baza, наразі відомо про чотирьох загиблих й 7 постраждалих.

Операція Сил оборони

Джерело в коментарі РБК-Україна повідомило про те, що Сили безпеки й оборони завдали ракетний удар по військових об'єктах в російському Бєлгороді.

"Це спільні заходи, що стали наслідками варварських обстрілів Дніпра, Харкова, Одеси та вбивства мирних мешканців. Заходи тривають", - відзначило джерело.

Десятки постраждалих

Як пише 7х7, згідно з даними джерел, кількість постраждалих зросла до 30 людей.

Вибухи в Бєлгородській області

Бєлгородська область Росія розташована біля кордону з Україною і межує з Харківською, Сумською та Луганською областями. Росіяни часто скаржаться на атаки у своїх прикордонних регіонів.

Наприклад, 29 грудня російські терористи заявляли про роботу протиповітряної оборони на території регіону. Також стверджували про загиблого та постраждалого. Зокрема, 27 грудня, жалілись на "атаку дронів", внаслідок чого внаслідок чого загинули солдати.

Оценка материала:

5.00 / 2
В російському Бєлгороді "прильоти", є руйнування та загиблі: що відомо 5.00 5 2
Політика / Росія
30.12.2023 663
Еще материалы раздела «Росія»