<
НОВИНИ ДНЯ: Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосіб  Укргідрометцентр дав прогноз на найтепліший місяць року  Трамп проти Байдена. Що потрібно знати про президентські дебати у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.12.2023 491

В Україну на Новий рік ввірветься тепло до +12, але є нюанс: синоптики дали прогноз

На Новий рік, 1 січня, в Україні очікується плюсова температура. Стовпчики термометрів піднімуться до +12 градусів за Цельсієм, однак майже всі регіони накриють дощі та дощі з мокрим снігом.

Таким прогнозом поділилися у синоптики Українського гідрометцентру. Так, у новорічну ніч повітря прогріється до +5+8 градусів, найтепліше буде у південних областях – до +11 градусів.

Вдень 1 січня у західних регіонах стовпчики термометрів прогріються до +8 градусів, на півночі та сході до +6, а в південних областях та в Криму – до 12 градусів вище нуля. Пише OBOZ.UA.

Найсильніші дощі підуть на заході України, а на півночі очікуються дощі з мокрим снігом.

Нагадаємо, синоптикиня Наталія Діденко попередила, що 31 грудня в Україні очікується дощ у західних областях країни. 1 січня опади поширяться на більшість областей України, включаючи Крим. Денна температура повітря складатиме +3...+7, у південній частині +6...+10 градусів.

Як повідомляв OBOZ.UA, в Укргідрометцентрі розповіли, що на початку 2024 року в Україні очікується аномально тепла погода. У деяких регіонах нашої країни повітря прогріється до +9…+11 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну на Новий рік ввірветься тепло до +12, але є нюанс: синоптики дали прогноз 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.12.2023 491
Еще материалы раздела «Суспільство»