<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
31.12.2023 326

Lifecell продали французькій інвестиційній компанії: подробиці

Турецька компанія Turkcell оголосила про продаж українського мобільного оператора Lifecell французькій інвестиційній компанії NJJ Capital, яка належить мільярдеру Ксав'є Ньєлю. Договір про продаж було підписано 29 грудня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на турецьку платформу публічного розкриття інформації.

Заявлено, що номінальна вартість компанії становила 12,7 млрд грн. Повідомляється, що передача активів ще не завершилася, а інформація про угоду "буде доведена до відома громадськості в повному обсязі та своєчасно".

Станом на кінець третього кварталу 2023 року Lifecell мала близько 9,1 млн активних абонентів.

Відомо, що власник компанії NJJ Capital також є співвласником газети Le Monde, власником операторів зв'язку Monaco Telecom, Salt Mobile та Eir, а також французької девелоперської компанії Unibail-Rodamco-Westfield.

Оценка материала:

5.00 / 1
Lifecell продали французькій інвестиційній компанії: подробиці 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
31.12.2023 326
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»