<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Росія
01.01.2024 299

Новорічний подарунок: українські хакери зупинили роботу платіжних терміналів по Росії

Росіяни не можуть платити карткою на касах магазинів, кафе, перукарень чи будь-яких інших бізнесів.

b00b31c2f517376858a2908f06a0cbd6_01.01.24

ІТ-армія зробила "новорічний кіберподарунок росіянам" - українські хакери зупинили роботу платіжних терміналів. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

Зазначається, що найбільший виробник онлайн-кас "Евотор" не працює з учора. Тому спроба росіян безготівково розрахуватися за новорічні подарунки обертається поразкою.

"Новорічний "праймтайм" на росії став справжнім колапсом. Росіяни не можуть платити карткою на касах магазинів, кафе, перукарень чи будь-яких інших бізнесів, що користуються платіжними терміналами. Це може завдати серйозних збитків економіці агресора", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за даними ЗІМ, українські хакери знищили IT-інфраструктуру "Росводоканалу".

Оценка материала:

5.00 / 1
Новорічний подарунок: українські хакери зупинили роботу платіжних терміналів по Росії 5.00 5 1
Політика / Росія
01.01.2024 299
Еще материалы раздела «Росія»