<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Україна
01.01.2024 370

У РФ заявили про "знищення" бійців ГУР та СБУ: пропагандист викрив Міноборони у брехні

Російський пропагандист назвав заяви Міноборони РФ "високоточним пізд*жом".

607eb94a032e45919a3824302bf94910_01.01.24

Російський пропагандист Єгор Гузенко ("Тринадцятий") викрив Міноборони РФ у відвертій брехні, коментуючи інформацію про "знищення іноземних військових та співробітників ГУР, СБУ" під час атаки по Харкову 31 грудня. Пише ТСН. 

Відповідні скрини опублікував український журналіст Денис Казанський.

У коментарях до допису у телеграм-каналі Гузенко із посиланням на власну агентуру у Харкові написав: "Конашенко всіх переміг високоточним "пізд*жом". Ось і вся "відповідь". Всі заяви про "знищення іноземних військових" - це відверта брехня".

На цю коментарі звернув увагу український журналіст Денис Казанський.

"Навіть російський окупант Єгор Гузенко не вірить д*білам з Міноборони РФ", - зазначив він.

Нагадаємо, у РФ заявили про "ураження бійців Kraken" під час атаки на Харків 31 грудня. На це відреагували у ГУР та у підрозділі.

Оценка материала:

5.00 / 2
У РФ заявили про "знищення" бійців ГУР та СБУ: пропагандист викрив Міноборони у брехні 5.00 5 2
Політика / Україна
01.01.2024 370
Еще материалы раздела «Україна»