<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація священників: чи є відстрочка або бронювання, цікаві деталі  В Україні підняли тариф на світло: як зміняться суми у платіжках вже влітку  Ексклюзивний прогноз погоди на червень: місяць буде жахливим  Німеччина надасть Україні черговий пакет військової допомоги на 500 млн євро: що туди увійде  ГУР уточнило дані про атаку на катери "Тунець": втрати РФ зросли  Чому в Україні труднощі з виробництвом снарядів стандарту НАТО: відповідь зброяра  Прогноз погоди на літо 2024: чи чекати українцям сильної спекивсі новини дня
Політика
Україна
01.01.2024 310

З такими запасами ракет Росія продовжуватиме атаки: Умєров – про масований обстріл України

Росія вкотре демонструє усьому світу, що не має іншої мети, ніж терор, ніж вбивства, ніж геноцид українців, але за кожен з цих злочинів буде справедливе покарання, наголосив Рустем Умєров.

24882a1f491de1be08a75f6329a9e57a_01.01.24

Росіяни багато місяців накопичували ракети, щоб вдарити по Україні, вони можуть продовжити атаки з огляду на запаси ракет, але за кожний злочин РФ буде справедливе покарання. Пише ТСН. 

Про це повідомив міністр оборони України Рустем Умєров у Facebook 29 грудня.

"Масована ракетна атака держави-терориста на нашу землю. Багато місяців росіяни накопичували ракети ось для цього: удари по житлових будинках, торговельних центрах, лікарнях. По мирних українських містах", - написав міністр.

За словами Рустема Умєрова, "знову й знову Росія демонструє всьому світу, що не має іншої мети, ніж терор, ніж вбивства, ніж геноцид українців". "За кожен з цих злочинів буде справедливе покарання", - підкреслив очільник оборонного відомства.

"Очевидно, що з такими запасами ракет, які є в держави-агресора, вони можуть і будуть продовжувати такі атаки", - наголосив він.

Умєров запевнив, що Україна продовжить роботу з урядами країн-партнерів щодо надання нашій країна достатньої кількості засобів ППО, щоб убезпечити наш народ від смертельної небезпеки майбутніх атак.

Нагадаємо, вранці 29 грудня збройні сили РФ завдали масового ракетного обстрілу по Україні. Вибухи пролунали в Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Одесі, Львові та в Київ. Сили ППО відбили наймасованішу атаку з повітря.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що росіяни випустили понад 100 ракет. "Сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: "Кинджали", С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505. Приблизно 110 ракет було випущено, більшу частину збито", — написав Володимир Зеленський.

Оценка материала:

5.00 / 2
З такими запасами ракет Росія продовжуватиме атаки: Умєров – про масований обстріл України 5.00 5 2
Політика / Україна
01.01.2024 310
Еще материалы раздела «Україна»