<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Політика
Україна
01.01.2024 724

У ГУР попередили про наміри Кремля: деталі

Як і раніше, окупанти прагнуть розколоти українське суспільство.

a415a4d128510539a4853eaf5aeff034_01.01.24

Росія вважає за необхідне зруйнувати єдність всередині України. Так, наближені до кремля "аналітики" підготували пропозиції вищому військово-політичному керівництву РФ для "ефективнішого" продовження війни проти України 2024 року. Пише ТСН. 

Про це повідомляє ГУР МО.

Регіональний розкол

Як зазначають розвідники, однією з ключових проблем для терористичного режиму в Москві визначено суспільний консенсус і стабільність України, попри нібито появу внутрішньополітичних суперечностей. Кремлівські "аналітичні посіпаки" сумно визнають: протестів в Україні немає і не буде.

"Зруйнувати єдність всередині України пропонують шляхом проведення кількох гібридних підривних кампаній разом із продовженням інтенсивних бойових дій", – деталізували в ГУР.

Серед ключових цілей зазначених заходів:

  • дискредитація процесу мобілізації;
  • сприяння масштабному відтоку населення з України;
  • інспірація розколів за регіональним принципом.

У відомстві також цитують пропоновані наративи:

  • "Юґо-восток воюєт за інтєрєси бандеровцев";
  • "Ґаліція без сєпаратістов уже давно вступіла би в ЄС";
  • "В Кієвє нє мобілізуют – все ґуляют і вєсєлятся".

"Водночас так звані кремлівські "аналітики" вважають, що всередині України не залишилося політичних сил, здатних змінити вектор розвитку держави, а кількість тих, хто колись був симпатиком "руского міра", катастрофічно впала", – додають в українській розвідці.

Раніше йшлося про те, що ворожа пропаганда за допомогою кінематографу десятиліттями демонізувала українців і готувала росіян до війни з нашою державою.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ГУР попередили про наміри Кремля: деталі 5.00 5 1
Політика / Україна
01.01.2024 724
Еще материалы раздела «Україна»