<
НОВИНИ ДНЯ: Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної стравивсі новини дня
Політика
Україна
01.01.2024 650

Голова СБУ в новорічному вітанні відкрив секрет морського дрона, що вразив Кримський міст

СБУ надихається славетною історією і водночас постійно шукає нові технологічні рішення, щоб влаштувати ворогу якомога більше сюрпризів.

40a39d67eb683c83a13beb4d89a88ee0_01.01.24

Голова СБУ генерал Василь Малюк заявив, що боротися з ворогом допомагає ментальний зв’язок між українськими воїнами різних поколінь. Пише ТСН. 

Про це йдеться в його новорічному привітанні, опублікованому в неділю, 31 грудня, в якому він назвав 2023 рік “ще однією героїчною сторінкою українського народу у боротьбі проти ворога”.

“Ми міцно стоїмо на своїй землі. За неї віддають життя кращі сини і доньки України. Так само її захищали наші славетні козацькі пращури. Тому що воля і свобода завжди були найвищою цінністю для українців”, - наголосив генерал Малюк.

За його словами, ментальний зв’язок між воїнами різних поколінь відчувається і сьогодні, допомагаючи у боротьбі з ворогом.

“Не дарма унікальна технічна розробка Служби безпеки України – морські дрони Sea baby, якими ми вразили Кримський міст і чимало російських військових кораблів, – була створена саме за прототипом козацької чайки", - наголосив голова СБУ.

Генерал Малюк підкреслив, що СБУ надихається славетною історією і водночас постійно шукає нові технологічні рішення, щоб влаштувати ворогу якомога більше сюрпризів, і запевнив, що цього року спецслужбі вдалося виконати чимало задуманих спецоперацій на суші й на морі.

“Ми працюємо разом із побратимами з Сил оборони у найгарячіших точках війни – від Херсонщини до Донеччини. Наші дрони випалюють вщент російську техніку. Снайпери дістають цілі на рекордній відстані. Контррозвідка та військова контррозвідка затримують зрадників і колаборантів, щоб вичистити п’яту колону всередині країни. Кіберфахівці відбивають тисячі російських кібератак, захищаючи критичну інфраструктуру. А слідчі СБУ якісно документують всі воєнні злочини армії РФ. Це наш щоденний внесок у Перемогу!” - заявив він.

Також очільник СБУ зазначив, що українці точно знають, що вони захищають і за що воюють: щоб у нашій країні знову панували мир і процвітання і щоб наші діти зростали в безпечній та заможній Україні.

“Бажаю кожній українській родині злагоди, щастя й добробуту. З новими роком”, - завершив своє привітання Василь Малюк.

Нагадаємо, Сили спеціальних операцій, підбиваючи підсумки 2023 року, опублікували ефектні кадри, на яких зафіксовані виходи у тил ворога та дії військових спецпризначенців на полі бою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Голова СБУ в новорічному вітанні відкрив секрет морського дрона, що вразив Кримський міст 5.00 5 2
Політика / Україна
01.01.2024 650
Еще материалы раздела «Україна»