<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Світ
01.01.2024 446

"Путін хоче паузи у війні": експерт спрогнозував, чого очікувати від РФ наступного року

Зокрема, Путін очікує перемоги на президентських виборах у США Дональда Трампа.

2458423bfe6bef9550868be514cd87df_01.01.24

Україна не зможе поставити крапку у війні 2024 року. Утім, значні зрушення таки можуть відбутися. Пише ТСН. 

Відповідну заяву зробив військовий експерт, полковник запасу Петро Черник в інтерв’ю OBOZ.UA.

За його словами, крапка у російсько-українській війна можлива лище за умов, якщо Російська Федерація розпадеться, в неї заберуть всю ядерну зброю, її відсечуть від дармових сибірських природніх ресурсів, ми вступимо в НАТО і протягом ще трьох поколінь, тобто 60 років, те, що утвориться на руїнах РФ пройде так звану санацію на кшталт того, що проходили нацисти після Другої світової війни.

"Якщо жоден з цих чинників не складається – а так виглядає, що не складається, - то якщо й буде пауза у війні, Путіну дуже хочеться, щоб виграв Трамп, то він докладатиме максимум зусиль і докладе, щоб конфлікт був заморожений. Вони підуть на передишку, з них частково знімуть санкції і питання нової російсько-української війни через рік, два, п’ять, десять – це лише питання часу", - прогнозує експерт.

Він каже, щоб зрозуміти це, не обов'язково мати наданалітичний розум.

"Це констатуючі речі геополітики. Російська недоімперія неможлива без України. Їхня ідентичність неможлива без престижного спадку Київської Руси. "Киев – мать городов русских". Ідентичність – це найбільш визначальна якість homo sapiens будь-якої спільноти. Їхня ідентичність пішла від нас. Вони не примиряться, що ми існуємо. Ми або будемо з ними, або будемо знищені, або вони будуть знищені. Крапка", - резюмував Черник.

Нагадаємо, військовий аналітик, полковник Петро Черник вважає, що публікації в західних ЗМІ про те, що "Росія може переламати перебіг війни" – це російська ІПСО.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін хоче паузи у війні": експерт спрогнозував, чого очікувати від РФ наступного року 5.00 5 2
Політика / Світ
01.01.2024 446
Еще материалы раздела «Світ»