<
НОВИНИ ДНЯ: Готуємо "Пломбір" як у магазині за 10 хвилин: рецепт натурального морозива  Обмеження для українців та підвищення зарплат помічникам нардепів: останні "цікаві" ідеї влади  Чи спаде спека в Україні на вихідних: синоптики дали детальний прогноз  Мобілізація в Україні: скільки всього чоловіків нарахували і яка частина з них має бронь  Найкращий літній напій: як приготувати домашній квас з чорного хліба  Спека набирає обертів: синоптик попередила про аномальну погоду у липні  Скільки військовозобов'язаних "невидимі" для держави: нардеп шокував кількістювсі новини дня
Політика
Україна
02.01.2024 337

Експерт назвав слабке місце в обороні окупантів, яке впливає на бажання Кремля продовжувати війну

У Росії є слабке місце — це окупований Крим та вся військова інфраструктура на півострові.

4bde4b501e62663714291471cfaf4998_02.01.24

Зниження інфраструктури окупантів у Криму матиме величезний психологічний і політичний вплив, ві чого напряму залежатиме бажання російського режиму продовжувати війну. Пише ТСН. 

Таку думку в етері Еспресо висловив політолог Андрій Піонтковський.

Він заявив, що багато хто наразі веде розмови про патову ситуацію на лінії фронту, через неможливість подолати ці мінні поля тощо.

"Але є абсолютно унікальне слабке місце в російській системі оборони — це Крим, вся інфраструктура й усе угруповання там. Достатня кількість літаків F-16 зруйнує всю цю структуру разом з Кримським мостом. І це матиме не лише величезне військове значення, адже головне постачання відбувається через Крим. Це матиме величезний психологічний і політичний вплив, що позначиться на готовності режиму продовжувати війну" - заявив Піонтковський.

Політолог переконаний, що США мають завдати ударів по Хезболлі та Ірану.

"Друге, що мають і можуть зробити США і чому також перешкоджає ліволіберальна кампанія, — вони повинні спільно завдати удару, підтримати Ізраїль в ударі по Хезболлі, а тоді й по Ірану. Ясно, що за всіма проксі, які атакують США та Ізраїль, стоїть Іран. Нам відомо, що Ізраїль готовий був завдати удару ще 11 жовтня. Це змінить всю ситуацію – удар по Хезболлі, спільний удар ВПС Ізраїлю та двох авіаційних з’єднань США. Усе зараз у руках американського керівництва – виграш у цій війні та розв’язання класичних проблем безпеки Європи та Близького Сходу на десятиліття з мінімальними витратами для США", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ГУР заявили, що для росіян погіршилася ситуація в Криму.

Крім того, ми раніше інформували, що розвідка Британії проаналізувала знищення "Новочеркаська" в Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Експерт назвав слабке місце в обороні окупантів, яке впливає на бажання Кремля продовжувати війну 5.00 5 2
Політика / Україна
02.01.2024 337
Еще материалы раздела «Україна»