<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
02.01.2024 378

Одна з компаній Маска може стати банкрутом – прогноз FT

Збанкрутувати може соцмережа X вже цього року.

a144440a331318734abd1785733a4869_02.01.24

Соціальна мережа X (колишній Twitter), яку придбав американський мільярдер Ілон Маск, може збанкрутувати 2024 року. Пише ТСН. 

Про це йдеться у прогнозі Financial Times.

"Чи збанкрутує компанія X? Так. Ілон Маск часто використовує попередження про банкрутство для мотивації своїх співробітників: він робив це в Tesla і SpaceX. Але цього разу, коли реклама в X різко просіла, а спроби створити нові джерела доходу провалилися, є велика ймовірність, що це станеться", – йдеться у прогнозі.

Як зазначили експерти, після нещодавніх емоційних заяв проти рекламодавців, Маск може виявитися достатньо нерозважливим, щоб подумати, що зможе провести компанію через банкрутство і все одно залишитися на вершині.

"Боротьба Маска за контроль над X в умовах банкрутства стала б захоплюючим продовженням сповненого драматизму процесу придбання Twitter", – пише FT.

Нагадаємо, Європейський Союз почав перевіряти X на дотримання закону про цифрові послуги.

Оценка материала:

5.00 / 2
Одна з компаній Маска може стати банкрутом – прогноз FT 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
02.01.2024 378
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»