<
НОВИНИ ДНЯ: Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.01.2024 516

Ви будете їсти оселедець тільки так, коли спробуєте цю смакоту

Оселедець - це традиційна новорічна закуска в багатьох країнах світу. Він смачний, корисний і бюджетний. Саме тому ця риба часто з'являється на святковому столі. Але якщо вам набрид звичайний оселедець, приготуйте із ним оригінальні канапки на Новий рік.

image_2289_04.01.24

Як зробити бюджетну закуску з оселедця, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт "Прості рецепти".

Для приготування бутербродів з оселедцем вам знадобляться такі продукти:

  • чорний хліб
  • філе слабосолоного оселедця
  • яйця
  • майонез
  • петрушка та кріп.

Почнемо приготування. Спочатку наріжте хліб порційними кубиками, шматочки мають бути не дуже великими. Обсмажте їх на сковороді з додаванням олії, але тільки з одного боку.

Також відваріть яйця, почистьте їх та натріть на тертці. Потім додайте туди нашинковану зелень. Заправте цю суміш майонезом та добренько усе вимішайте, аби намазка стала однорідною.

Починаємо складати канапки. На обсмажений бік хліба викладайте яєчну масу, а зверху кладіть шматочки оселедця. Рибу потрібно зачистити від кісточок, ви можете зробити філе самостійно або ж просто придбати вже порізаного оселедця.

У чому користь оселедця

Ця закуска не тільки бюджетна та дуже проста у приготуванні. Вона миттєво зникне зі стола, адже цікаві канапки точно зацікавлять гостей.

Не слід забувати, що оселедець ще й дуже корисний, адже він містить:

  • жирні кислоти омега-3, які важливі для здоров'я серця, мозку та суглобів, вони допомагають знизити рівень холестерину, зменшити запалення та покращити роботу мозку
  • вітамін D, який є важливим для здоров'я кісток, зубів та імунної системи, він допомагає організму засвоювати кальцій, необхідний для міцних кісток
  • білок, який необхідний для росту, відновлення тканин та енергії.

Нагадаємо, раніше ми вже розповідали про незвичайний рецепт куті на Різдво.

Окрім цього, нещодавно стало відомо, як приготувати простий десерт на Новий рік під назвою "п'яний виноград".

Оценка материала:

5.00 / 2
Ви будете їсти оселедець тільки так, коли спробуєте цю смакоту 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.01.2024 516
Еще материалы раздела «Суспільство»