<
НОВИНИ ДНЯ: Що зміниться для військовозобов'язаних від 17 липня – відповідь Міноборони  Росіяни відзвітували про удар по системі Patriot. Повітряні сили кажуть, що то були макети  Насувається спека. Синоптик дала прогноз в Україні на 7 липня  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикині  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадіввсі новини дня
Політика
Європа
03.01.2024 421

"Прокинься, Європо!": євродепутат гостро звернувся до ЄС після масованої атаки РФ по Україні

Євродепутат наголосив, що "Путін воює з європейським способом життя, який захищає Україна".

bba59dd18ff8d0e02766f5f9c13bac7b_03.01.24

Член Європейського парламенту від Бельгії та експрем’єр цієї країни Гі Вергофстадт відреагував на масовану атаку РФ по Україні та закликав ЄС збільшити військову та фінансову підтримку України. Пише ТСН. 

Про це євродепутат написав на сторінці у X.

"Київ під жорстоким ударом! 99 ракет, випущених Росією по цивільному населенню. У ЄС немає іншої альтернативи, окрім як посилити підтримку України зараз. Військово, фінансово. Путін воює з європейським способом життя, який захищає Україна. Прокинься, Європо!", - закликав він, прикріпивши фото пожежі в одному із київських будинків.

Нагадаємо, пані посол США відреагувала на російську ракетну атаку по Україні. Бріджит Брінк наголосила на важливості підтримки держави.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Прокинься, Європо!": євродепутат гостро звернувся до ЄС після масованої атаки РФ по Україні 5.00 5 2
Політика / Європа
03.01.2024 421
Еще материалы раздела «Європа»