<
НОВИНИ ДНЯ: Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічкивсі новини дня
Політика
Україна
03.01.2024 6944

Зеленський зробив нову заяву про мобілізацію в Україні

Він наголосив, що альтернативи мобілізації немає.

Мобілізація українського суспільства та всього світу, яка була на початку повномасштабної війни, сьогодні відсутня. Пише ТСН. 

Відповідну заяву зробив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю The Economist.

Він каже, що таку ситуація потрібно змінювати.

Водночас, як показують опитування, зниження мобілізаційного віку від нинішніх 27 років до 25, яке запропонували у новому законі про мобілізацію, не є популярними серед українц

Водночас Зеленський наголошує, що альтернативи мобілізації немає.

"Мобілізація – це не лише те, що солдати йдуть на фронт. Це про всіх нас. Це мобілізація всіх зусиль. Тільки так можна захистити нашу державу та деокупувати нашу землю. Скажімо чесно, ми переключилися на внутрішню політику", – сказав Зеленський.

Нагадаємо, цього тижня робочі групи будуть напрацьовувати більш компромісний варіант нового законопроєкту про мобілізацію, який би дозволив проголосувати його в сесійній залі.

Оценка материала:

4.67 / 6
Зеленський зробив нову заяву про мобілізацію в Україні 4.67 5 6
Політика / Україна
03.01.2024 6944
Еще материалы раздела «Україна»