<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.01.2024 337

Чому не можна носити в гаманці фотографії рідних

Багато людей носять у гаманці фотографії своїх близьких і коханих людей, вважаючи, що це приносить удачу. Виявляється, все зовсім не так.

cdb7ec1f7c6a46fdab89583c7fbef048_05.01.24

Народні прикмети стверджують, що носити фотографії рідних людей у гаманці може бути навіть небезпечним для його власника. Чому так? Давайте розбиратися. Пише ТСН. 

Фотографії в гаманці впливають на енергетику грошей

Головна причина, чому не варто носити в гаманці фотографії рідних, коханих, дітей полягає в тому, що гроші накопичують не лише позитивну, але й негативну енергетику.

Паперові купюри й монети проходять через велику кількість рук різних людей, перш ніж потрапити до вашого гаманця. Немає гарантії того, що ті, хто тримав у руках ці банкноти, думали лише про хороше.

За словами езотериків, гроші, які перейняли хорошу енергетику, приносять щастя й добробут, а ось ті, які несуть негатив, можуть стати причиною фінансової нестабільності, горя та навіть смерті в родині.

Фотографії в гаманці блокують потоки фінансової енергії

Ще одна прикмета, пов'язана з тим, що в гаманці не можна носити фотографії рідних, полягає в тому, що вони можуть блокувати грошові потоки, які йдуть через цей гаманець.

Внаслідок цього власник чи та людина, яка зображена на фото, можуть залишитися без доходу. Ба більше, навіть втрапити в халепу, яка пов'язана з фінансами, посваритися і розлучитися.

Тож щоб уникнути сварок і проблем з грошима в родині краще не носити у своєму гаманці фотографії навіть тих людей, які справді вам дорогі, наприклад, ваших дітей.

Астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чому не можна носити в гаманці фотографії рідних 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.01.2024 337
Еще материалы раздела «Суспільство»