<
НОВИНИ ДНЯ: "Любимо всіх": Епіфаній розповів, чи благословлятиме одностатеві пари  Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфанійвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.01.2024 453

Шарлотка, але смачніша: лінивий яблучний пиріг нашвидкуруч

Простий рецепт шарлотки з додатковими інгредієнтами

Якщо в класичну шарлотку додати кілька додаткових інгредієнтів, то вийде просто неймовірний яблучний пиріг. Пише ТСН. 

Рецепт смачної шарлотки

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.,
  • борошно – 300 г,
  • яблука – 450 г,
  • вершкове масло – 100 г,
  • цукрова пудра – 1 ч. л.,
  • сіль –  пів чайної ложки,
  • родзинки – 80 г,
  • цукор – 100 г,
  • лимонний сік –  пів лимона,
  • ванільний цукор – 10 г,
  • розпушувач – 8 г.

Приготування:

  • Розбиваємо яйця, додаємо сіль та збиваємо вінчиком чи міксером до утворення білої пишної маси. У цю масу висипаємо класичний і ванільний цукор, перемішуємо до розчинення дрібок.
  • Розтоплене  охолоджене вершкове масло виливаємо в яєчну масу.
  • З’єднуємо просіяне борошно з розпушувачем, виливаємо в яєчну суміш.
  • Замішуємо густе та липке тісто.
  • Яблука очищуємо від насіння, нарізаємо маленькими кубиками, поливаємо їх лимонним соком.
  • Відправляємо яблука у миску до тіста.
  • Попередньо запарені та висушені родзинки викладаємо в тісто, ретельно перемішуємо.
  • Застелене пергаментом деко змащуємо олією. Викладаємо на поверхню тісто, рівномірно розподіляємо його.
  • Ставимо  в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Оценка материала:

5.00 / 2
Шарлотка, але смачніша: лінивий яблучний пиріг нашвидкуруч 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
05.01.2024 453
Еще материалы раздела «Суспільство»