<
НОВИНИ ДНЯ: Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbes  Україну накриє нестерпна спека: коли очікувати високої температури повітря   Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополівсі новини дня
Бізнес
Економіка
04.01.2024 381

Укрпошта почне продавати ліки

Укрпошта почне продавати ліки на деокупованих і прифронтових територіях.

Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Пілотний запуск ініціативи планується з 1 лютого. До цього часу Укрпошта повинна отримати ліцензію на продаж лікарських засобів в теперішніх поштових стаціонарних або мобільних відділеннях.

Для цього уже шукають приміщення для відкриття першого ліцензованого складу в Києві й набирають фармацевтів, бо відпускати нерецептурні та рецептурні ліки має право лише спеціаліст.

Така можливість, на думку влади, дасть змогу розв’язати проблему доступних ліків на 100% вільної території України вже в першій половині 2024 року.

Голова Луганської обладміністрації Артем Лисогор повідомив, що Укрпошта планує організувати стаціонарний склад не тільки в Києві, а й у Дніпрі для обслуговування Дніпропетровської, Донецької та Луганської областей.

Він розказав, що Укрпошта також не відмовилася від планів щодо створення власного банку. Цей проєкт все ще перебуває на стадії погодження з Міжнародним валютним фондом і НБУ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Укрпошта почне продавати ліки 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
04.01.2024 381
Еще материалы раздела «Економіка»