<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червня  Чотири області накриють дощі: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні  Студентів відрахують за відмову від базової військової підготовки, - постанова уряду  Які вакансії в армії найбільш популярні та скільки людей на них відгукуються  В Україні 27 червня переважно без опадів, вдень до 30°всі новини дня
Політика
Україна
05.01.2024 529

Не було ні їжі, ні води, ні БК: полонений окупант розповів, як йому брехало Міноборони РФ

Окупант потрапив під мобілізацію у себе вдома.

5e8f321f20bcb379b49d52edc7733397_05.01.24

Українські військові взяли в полон російського командира відділення 350 мотострілецького полку з Санкт-Петербурга. Військовий злочинець запевняє, що його відправляли на кордон охороняти склади та мости, проте опинився він на війні. Пише ТСН. 

Відповідне відео з’явилося на сторінці генерал-полковника, командувача Сухопутними військами ЗСУ Олександр Сирський.

За словами окупанта, він потрапив під мобілізацію - повістку йому виписали вдома, куди прийшли правоохоронці.

“Нам казали, що будемо на кордоні стояти, охороняти склади та мости. Нас поставили в тероборону, а потім відправили штурмувати Синьківку. Не було ні їжі, ні води, ні БК. Командування перестало виходити на зв'язок. Під час штурму, нам ЗСУ запропонували залишитися живим і здатися в полон. Ми здалися”, - сказав російський окупант.

Нагадаємо, що ще один обмін полоненими може відбутися невдовзі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Не було ні їжі, ні води, ні БК: полонений окупант розповів, як йому брехало Міноборони РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
05.01.2024 529
Еще материалы раздела «Україна»