<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Світ
06.01.2024 659

У США спростували інформацію про наміри утилізувати ракети ATACMS

Дані про можливу утилізацію ракет були перевірені після появи відповідної інформації у ЗМІ.

f4c3142be818b442de9e141707da5726_06.01.24

У Міністерстві оборони Сполучених Штатів спростували інформацію про наміри утилізувати ракети ATACMS, замість того, щоб передати їх Україні.

Про це заявив речник Пентагону Патрік Райдер. Пише ТСН. 

Він заявив, що після появи подібної інформації у ЗМІ, вона була перевірена. Результати перевірки показали, що ця інформація не відповідає дійсності.

"Я бачив ці повідомлення у пресі. Ми перевірили їх і це неправда. Ці повідомлення не відповідають дійсності", - зазначив речник Пентагону.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна може отримати від США сотні ракет ATACMS, які планується утилізувати.

Крім того, ми раніше інформували, що голова дипломатичного корпусу ЄС Жозеп Боррель пояснив, як відповісти на ракетні обстріли України.

Оценка материала:

5.00 / 2
У США спростували інформацію про наміри утилізувати ракети ATACMS 5.00 5 2
Політика / Світ
06.01.2024 659
Еще материалы раздела «Світ»