<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Політика
Україна
06.01.2024 2131

Рекрутинг від Міноборони: який попит на вакансії в ЗСУ на Інтернет-платформах

389 підрозділів Сил безпеки й оборони України вже розміщують свої оголошення на профільних ресурсах.

611ff440ab893b1f4ea900f4c90e550e_06.01.24

Міністерство оборони наприкінці 2023 року уклало угоди з компаніями, які в інтересах поповнення українського війська мотивованими фахівцями безкоштовно надали свої платформи для розміщення вакансій – Lobby X, Work.ua, robota.ua, OLX Україна. Пише ТСН. 

Як повідомили у пресслужбі оборонного відомства, 389 підрозділів Сил безпеки й оборони України вже розміщують свої оголошення на профільних ресурсах. Актуальних вакансій – 1847.

“Проєкт отримав позитивну реакцію в суспільстві і набирає обертів – люди активно відгукуються на вакансії. Маємо зараз у цілому понад 17500 відгуків. Це в середньому 9 відгуків на одну вакансію. Кількість відгуків зростає на всіх майданчиках щотижня”, – зазначила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова.

В Міноборони наголосили, що так само зростає кількість вакансій від військових частин. У найближчі місяці прогнозують залучення до війська тисяч контрактників.

У відомстві також нагадали, що рекрутинг – це паралельний із мобілізацією процес, який базується на підписанні контракту до кінця особливого періоду. При цьому людина йде до визначеної частини і на визначену посаду, максимально використовуючи свій цивільний досвід. Окрім того, контракт має низку переваг щодо соціального забезпечення.

Нагадаємо, в ЗСУ спростували чутки про посилення мобілізації в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 4
Рекрутинг від Міноборони: який попит на вакансії в ЗСУ на Інтернет-платформах 5.00 5 4
Політика / Україна
06.01.2024 2131
Еще материалы раздела «Україна»