<
НОВИНИ ДНЯ: Мікрокредити. Як скористатися чужими грішми, не потрапивши в борговий зашморг  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  Зеленський знайшов посаду Залужному: де і ким працює колишній головком ЗСУ  Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Україні  Черги до ТЦК вдасться розвантажити, але є “неприємний” нюанс – нардеп  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
06.01.2024 577

Потужні вибухи в Криму: куди насправді влучили ЗСУ та чому в Мережі “ховають” Герасимова

Вибухало в Криму дуже гучно.

3f763dc49fdd473128f58522069d6727_06.01.24

У Криму гаряче, наче влітку. Повітряні сили влаштували окупантам незабутню ніч у тимчасово окупованих Севастополі та Саках. Долетіло аж до Новоросійська. В мінубивств РФ волають про одну з наймасштабніших атак дронів на Крим. А в ЗСУ мають гарні новини.

Найновіші подробиці успішного нальоту на рашистів розповів в ексклюзивному сюжеті для TSN.ua журналіст Артем Зябкін.

“Трєвожно” в Криму

У Криму знову було “трєвожно”. Опівдні 4 січня російські моніторингові канали почали бити на сполох. Буцімто над Чорним морем злетів американський розвідувальний літак, а потім і безпілотник. А це означає, що будуть бити по Криму. І не помилилися – за мить вони вже почали волати про перші прильоти.

А вибухало у Криму дуже гучно. Пізніше очевидці повідомили, що "прильоти" таки були, до того ж кілька, зокрема в Євпаторії.

Згодом з’явилася інформація і з інших куточків Криму. Слід від невідомої ракети бачили в Сімферополі, вибухи чули в Бахчисараї. Дим виднівся в районі Севастопольської бухти та мису Фіолент. Один із місцевих опублікував ось таке чудове відео, де детально описав, куди саме прилетіла українська ракета.

Як пізніше написав проукраїнський телеграм-канал “Крымский ветер”, одна з ракет таки прилетіла просто в окупантівУ Севастополі уражено військову частину – російська ППО не змогла її перехопити. Гарні новини були і під Саками. В селі Уютне українські сили уразили “жирну” ціль.

“В район села Уютное Сакского района запросили много машин скорой помощи, сообщает наш источник”, – йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Потужні вибухи в Криму: куди насправді влучили ЗСУ та чому в Мережі “ховають” Герасимова 5.00 5 2
Політика / Україна
06.01.2024 577
Еще материалы раздела «Україна»