<
НОВИНИ ДНЯ: Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaphвсі новини дня
Політика
Україна
08.01.2024 522

Після обговорення законопроєкту про мобілізацію Гетьманцев заявив про "дефіцит у головах деяких бовдурів”

Голова фінансового комітету парламенту переконує у відсутності дефіциту у фінансуванні військових на 2024 рік.

50a2eded0267f1f450349f923dad266d_08.01.24

У суботу, 6 січня, голова Комітету ВРУ з питань фінансів Данило Гетманцев долучився до обговорення “славнозвісного”, за його словами, законопроєкту про мобілізацію у оборонному комітеті ВР. Пише ТСН. 

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Гетманцев переконує, що жодного дефіциту у фінансуванні військових на 2024 рік (з урахуванням наявної кількості [військовослужбовців]) немає.

“Є дефіцит у головах деяких бовдурів. Дефіцит мізків”, - жорстко написав народний депутат.

Він також запевнив, що ВР намагається знайти баланс між запитом військових і можливостями суспільства, і висловив переконання, що його буде знайдено.

“З виплатами військовим все ок.  Було. Є. І буде”, - пообіцяв Данило Гетманцев.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Генеральному штабу ЗСУ для успішного ведення бойових дій під час повномасштабної війни з Росією потрібно мобілізувати до Сил оборони України ще 450-500 тисяч осіб. Нову мобілізацію оцінили в 580 мільярдів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Після обговорення законопроєкту про мобілізацію Гетьманцев заявив про "дефіцит у головах деяких бовдурів” 5.00 5 2
Політика / Україна
08.01.2024 522
Еще материалы раздела «Україна»