<
НОВИНИ ДНЯ: ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великдень  Україна може отримувати до 70 млрд на рік, якщо збільшить ренту за транзит російської нафти, - нардеп  F-16 для України. Як ці винищувачі можуть допомогти у війні проти Росії  Вбивця "Шахедів". Що відомо про ППО Skynex, яку має Україна  Синоптики озвучили прогноз погоди на Великденьвсі новини дня
Політика
Україна
08.01.2024 1337

Удар по аеродрому "Саки" в Криму: у ЗСУ розповіли, чим він цікавий

Удар був спрямований на знищення потенціалу російської авіації, зазначила Гуменюк.

1c7cec4949cedca0335c694f8ac5a2fd_08.01.24

Військовий аеродром "Саки" у Криму, по якому недавно ударили ЗСУ, - є об'єктом командного напрямку та місцем для зберігання боєприпасів. Пише ТСН. 

Про це розповіла керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Відбулася бойова робота по суттєвому за своїм значенням військовому об'єкту. Будемо сподіватися, що наслідки, які ще дорозвідуються, будуть ще більш переконливими. Те, наскільки ретельно їх намагаються приховати росіяни, вже є непрямим свідченням того. Крім того, це об'єкт командного напрямку, тобто зосередження розподілу сил та засобів і координації аероруху в тому числі. Це ще і об'єкт, де передбачалося збереження боєприпасів", - зазначила вона.

За словами Гуменюк, удар був спрямований на знищення потенціалу російської авіації. Це завдання досягнуте.

"Будемо сподіватися, що дорозвідувані дані будуть максимально об'ємними", - підсумувала вона.

Нагадаємо, у ніч проти 6 січня у Криму пролунали вибухи. У Повітряних силах розповіли, що завдали удару по аеродрому "Саки".

Оценка материала:

5.00 / 4
Удар по аеродрому "Саки" в Криму: у ЗСУ розповіли, чим він цікавий 5.00 5 4
Політика / Україна
08.01.2024 1337
Еще материалы раздела «Україна»