<
НОВИНИ ДНЯ: Російські агенти активніше працюють у Європі. Bloomberg описав побоювання чиновників ЄС  Україна в ОБСЄ пояснила, в чому спорідненість нацистів та сучасної Росії  В Україні знову очікуються заморозки: прогноз погоди на 12 травня  Армія США отримує нову технологію "Залізний кулак" завдяки Україні – The Telegraph  Що буде з пенсією, якщо не платити внески з зарплати  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Воюй або плати: в Раді придумали два варіанти економічного бронювання від мобілізаціївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.01.2024 310

Синоптикиня попередила про ожеледицю та розповіла коли і де на цьому тижні випаде сніг та дощ

Ожеледь, налипання мокрого снігу та хуртовини становлять особливу проблему на дорогах, тому всім, хто на колесах особливо важливо знати, коли та де будуть опади.

pogoda-na-5-dekabrya_10.01.24

Синоптикиня Наталія Птуха, в інтерв`ю для NV, розповіла про можливості випадання снігу протягом тижня та попередила про ожеледицю на дорогах.

«З 9 січня на територію України впливатиме поле підвищеного тиску, і це зумовить у найближчі дві доби — 9 та 10 січня — у більшості областей погоду переважно без опадів, лише вночі у південних та південно-східних областях ще можливий сніг. Повернуться опади 11 січня невеликим снігом та мокрим снігом по країні крім півдня та Закарпаття. При цьому на дорогах зберігатиметься ожеледиця практично по всій території України.

А вже 12 січня помірний сніг та дощ буде на крайньому півдні та південному сході країни, тоді як у північних, західних та більшості центральних областей вдень вже буде без істотних опадів. 13-го числа в суботу в більшості західних, північних і місцями ще в центральних областях знову ж таки невеликий сніг, а решта території буде без опадів".

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптикиня попередила про ожеледицю та розповіла коли і де на цьому тижні випаде сніг та дощ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.01.2024 310
Еще материалы раздела «Суспільство»