<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.01.2024 256

Прогноз погоди на 11 січня: в Україні сніжитиме, місцями - сильний вітер

На дорогах - ожеледиця.

У четвер, 11 січня, по усій території України буде мороз та невеликий сніг. На дорогах - можлива ожеледиця. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні часом буде невеликий сніг. Вночі у більшості західних, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях - без опадів. На дорогах - ожеледиця. На півночі країни місцями пориви вітру будуть сягати 15-18 м/с.

Температура повітря вночі буде становити 2-7° морозу. У західних областях буде холодніше - 8-13° морозу. Вдень стовпчики термометрів покажуть 0-5° морозу. У південній частині країни повітря прогріється до 0-3° тепла. У Карпатах вночі прогнозують --10-15°, вдень 4-9° морозу.

Погода в Києві

На Київщині 11 січня буде хмарно. Іноді пролітатиме невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. В області місцями буде сильний вітер - 15-18 м/с.

В Київській області температура повітря вночі буде -2-7°, а вдень 0-5° морозу. В Києві стовпчики термометрів протягом доби покажуть 1-3° морозу.

Нагадаємо, синоптикиня Наталка Діденко повідомила про нову хвилю похолодання. Хоч потужних морозів не буде, але до 20° морозу температура повітря все ж знизиться.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 11 січня: в Україні сніжитиме, місцями - сильний вітер 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.01.2024 256
Еще материалы раздела «Суспільство»