<
НОВИНИ ДНЯ: Експерти надали Раді безпеки ООН "неспростовні" докази використання Росією ракет з КНДР, - AP  Не тільки через війну. Чому Україну не беруть в НАТО  Рецепт вишневого пудингу  "Я оновив свої дані": очільник УГКЦ розповів про ставлення церкви до мобілізації духовенства  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Найсмачніший український борщ — рецептвсі новини дня
Політика
Україна
11.01.2024 329

У ГУР прокоментували спецоперації в Криму

Спецоперації на півострові - частина єдиного плану.

29f4c6485e662921c3c719bd890b6b5c_11.01.24

Українські військові у 2023 році здійснили кілька бойових та спеціальних операцій в анексованому Криму та Чорному морі. Атаки на півострові нагадують російським загарбникам про їхнє тимчасове перебування на українських землях. Пише ТСН. 

Про це заявив представник ГУР Міноборони Андрій Черняк у коментарі одного з телеканалів.

За його словами, рейди до берегів півострова та інші чорноморські походи розвідників - це частина єдиного плану української армії.

"Наголошую - проведення таких спецоперацій відбувається точково, але вони не окремі: вони входять у єдиний план, єдиний задум проведення ширших будь-яких операцій", - наголосив представник ГУР.

Черняк наголошує, що це лише початок. Адже протягом 2024 року таких операцій ставатиме більше. З його слів, ГУР стежить і передає інформацію Силам оборони всіма логістичними шляхами російських військових. Зокрема, по Кримському мосту. Їх намагаються знищити насамперед для того, щоб не було підвезення боєприпасів, паливно-мастильних матеріалів та мінімізувати вогненний вплив армії РФ на ЗСУ.

Нагадаємо, днями ЗСУ завдали ударів по аеродромах у Криму. Розвідка Британії оцінила наслідки для обох сторін. Зокрема, ці атаки завдали значної шкоди військовій інфраструктурі окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ГУР прокоментували спецоперації в Криму 5.00 5 1
Політика / Україна
11.01.2024 329
Еще материалы раздела «Україна»