<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Росія
12.01.2024 463

У Росії зрушиться ситуація: генерал Маломуж описав ймовірний перебіг війни навесні

Він зауважив, що зимою Україні треба витримати ворожу потугу ворога.

18730f271a90bf97685f6086a48366a1_12.01.24

Нова стратегія України та невтішна ситуація у Росії після виборів президента дозволить Силам оборони покращити ситуацію на фронті. Пише ТСН. 

Таку думку висловив генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.) Микола Маломуж в етері Еспресо.

"2023 рік показав, що був у них провальний, а на 2024 рік щось робити системно нема можливості. Після виборів у РФ розпочати мобілізацію при їхніх таких втратах – величезна проблема для російського суспільства. Путін би хотів на тлі перемоги демонструвати, що він щось досяг, але результату немає при величезних втратах. Після виборів розпочати масову мобілізацію під загрозою наших наступів для Путіна - величезна дестабілізація, бо це призведе до зрушень у системі та проявить слабкість режиму, що відчує путінське оточення та зомбоване російське суспільство", - підкреслив Маломуж.

Він зауважив, що зимою Україні треба витримати ворожу потугу ворога, а весною ситуація може змінитися на краще у бік Сил оборони.

На його думку, жодна мобілізація у РФ вже не буде актуальна, бо багато росіян зрозуміють, що при такому форматі мобілізовані будуть знищені. Але це все відбудеться під впливом наших перемог, а далі зрушиться ситуація в Росії.

Нагадаємо, раніше CCN повідомляло, що війна в Україні не послабила бажання Кремля втрутитися у вибори в США.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії зрушиться ситуація: генерал Маломуж описав ймовірний перебіг війни навесні 5.00 5 2
Політика / Росія
12.01.2024 463
Еще материалы раздела «Росія»